نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
خبرگزاری تسنیم – فاطمه شریفی؛در مکتب نورانی اسلام زن در بسیاری از مسئولیتهای اجتماعی جایگاهی متعالی دارد و انجام این وظایف او را به صحنههای مختلف اجتماعی در جامعه رهنمون میسازد، اگر بخواهیم به نمونههای شاخص آن اشاره کنیم لازم به توجه است که حضرت زهرا سلاماللهعلیها بعد از رحلت پدر بزرگوارخود نبی مکرم اسلام […]
خبرگزاری تسنیم – فاطمه شریفی؛در مکتب نورانی اسلام زن در بسیاری از مسئولیتهای اجتماعی جایگاهی متعالی دارد و انجام این وظایف او را به صحنههای مختلف اجتماعی در جامعه رهنمون میسازد، اگر بخواهیم به نمونههای شاخص آن اشاره کنیم لازم به توجه است که حضرت زهرا سلاماللهعلیها بعد از رحلت پدر بزرگوارخود نبی مکرم اسلام صلیاللهعلیهوآلهوسلّم مسئوولیت سنگینی را عهدهدار شدند و بر این اساس نتوانستند در مقابل بدعت و نوآوری پوشالی جامعه آن روز خاموش بنشینند و برای دفاع از ولایت و اسلام در برابر مهاجرین و انصار در مدینه همراه و یاور همسر خویش مولا علی علیهالسلامبودند و به عنوان چهرهای گفتمانساز و موثر در این مسیر به شکلی پر اثر قدم گذاشتند.
بر این مبنا نهضت حقیقتجویانه و جاودانه کربلا نیز از مهمترین حوادث تاریخ به شمار میرود و این نهضت اسلامی حق را از باطل جدا کرد و تاثیری ژرف بر بیداری مسلمانان گذاشت و از بعدی دیگر، تبلیغات سوء چندین ساله امویان علیه حق و حقیقت را نقش بر آب کرد.
در طول تاریخ، انقلابهای فراوانی به وقوع پیوسته و افراد بسیاری از خودگذشتگی و فداکاری کردهاند اما با گذشت زمان، از یادها فاصله گرفتهاند و به فراموشی سپرده شدهاند اما نهضت عاشورا به مرور زمان در دلهای مسلمانان، ماندگار شد و این اثرگذاری تاریخی همچنان ادامه دارد.
بدون شک عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری علیها السلام، از جمله شخصیتهای تأثیرگذار این نهضت عظیم است که در ماندگاری و جاودانگی آن نقشی شگرف داشته و از ابعاد مختلف به ویژه اجتماعیسازی واقعه عاشورا میتوان به آن اشاره کرد. همان بانویی که از نوادر بانوان تاریخ اسلام است و در دامان پُرمهر فاطمه زهرا(علیها السلام)و مولای متقیان تربیت یافته و درس زندگی آموخته است.
در نهضت تاریخی عاشورا که شکوه امتداد آن را همچنان در پیادهروی میلیونی اربعین حسینی با رویکردی جهانی شاهد هستیم، حضرت زینب سلامالله علیها در پی آن بود تا همگان از اهداف عالى و ارزشمند قیام امام حسین علیهالسلام آگاه شوند لذا کلام جامع و دارای نفوذ حضرت زینب سلامالله علیها که سخنانش تا اعماق جان ریشه مىکند بیانگر میدانداری در مقابل دشمن برای تحقق این واقعیت است.
و به راستی آن حضرت سخنورى بلیغ، و خطیبى نستوه بود که با خطبه پرمحتوای خود آن هم مبتنی بر زمانشناسی، روشنگری، پایداری، حقیقت گویی و جهاد، در بازار کوفه و مجلس یزید لرزه بر اندام جبهه ظلم و چهره پلید حکومت بنى امیّه افکند و پایههاى کاخ این حکومت غاصبانه را متزلزل ساخت و بذرهاى انقلابیگری بر ضد این حکومت جبار را در قلوب مردم کوفه و شام پاشید و پیام خونین کربلا را به گوش همه حقیقت جویان تاریخ از عاشورا تا به امروز رساند.
تربیت عاشورایی در مکتب شهادت ادامه دارد / لالایی مقاومت و فرزندانی بیدار برای اسلام
امروز نیز دنیا شاهد اتفاقاتی کربلاگونه در زمانه خویش است و سالها ظلم و ستم رژیم اشغالگر صهیونیستی بر مسلمانان قدس شریف، فلسطین، غزه و … عدالت و حقیقت را با کودککشی، جنایت، بمباران، تخریب، ناآرامی،گستاخی و تهدید نشانه گرفته است و این رژیم جعلی از هیچ قانون، ارزش، مرام و آیین بشری تبعیت نمیکند و وحشیانه بر جان و مال و زنان و کودکان بیپناه میتازد و فرزندان مقاومت به رمز شهادت برابر این جنایتها مظلومانه اما با اقتدار ایستادهاند و همچنان گهواره تربیت سربازان اسلام توسط مادران مقاومت تکان داده میشود و تربیت در مکتب شهادت و ظلم ستیزی ادامه دارد.
از این رو در صفحات تاریخ بشری نقش زنان را در صدر اسلام، پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و اکنون در جبهه مقاومت شاهد هستیم و در آغوش مادرانه نسل مبارزه و قیام علیه ظلم همچنان لالایی مقاومت در گوش زمین و زمان تکرار می شود.
به راستی که صبر و پایداری برای برافراشتگی پرچم عدالت در کانون خانواده به همت زنان مقاومت استوار است، هرچند رژیم کودککش صهیونیستی با بمباران و توحش خانه و کاشانهای به جای نگذاشته است اما مادران مقاومت در کربلای معاصر چشم به آستان رحمت الهی دارند و به رمز ایمان صبورانه مکتبدار این قیام عظیم هستند و چراغ نهضتی عاشورایی تا آزادی قدس شریف و پایان ظلم خاموش شدنی نیست.
آنجا که نماینده کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین اعلام کرد ۷۰درصد از کشته شدگان در غزه را زنان و کودکان تشکیل میدهند نشان داد که رژیم جعلی نیز فهمیده است که زنان نیز در خیزشهای اسلامی طلایه دارند و با نسل کشی این جایگاه را هدف قرار داده است، جایگاهی که علاوه بر حضور شجاعانه در میدان، کارکرد تربیتی آنها بنیان گذار اصلی مقاومت در برابر ظلم است و زندگی «شادیه ابوغزاله» نخستین زن شهید فلسطینی نمونهای بر نشان دادن حضور اثربخش زنان مقاومت در عرصههای فردی، اجتماعی، خانوادگی و میدان مبارزه برای رویارویی مستقیم با دشمن است.
ایستادگی مردانِ محور مقاومت ثمره یک عمر صبوری زنان و مادران فلسطینی است
از این موضوع نمیتوان به آسانی گذشت که مردان مقاومت ثمره یک عمر ایثار، صبوری، ایستادگی و همراهی زنان و مادران فلسطینی هستند آنها که با بصیرت در برابر همه فشارهای رژیم منحوس و اشغالگر صهیونیستی ایستادهاند و علاوه بر ایستادگی قوت قلب و پشتوانه همسران، پدران، برادران و فرزندان خویش در این مسیر هستند و اندوه شهادتهای پی درپی، غصههای برآمده از بی سرپناهی و آوارگی را به ارادهای استوار تبدیل کردهاند و اینجاست که میتوان گفت بنیان خانههای مقاومت مبتنی بر اندیشه، ایمان و توکل ریشهدار در قلب مادران فلسطینی است که همچنان سربازان و سرداران مقاومت را پیشتاز و پیشگام حفظ کرده و اهل ایمان از تخریب خانههای دنیایی و مال و لذتهای زودگذر ترسی به دل راه نمی دهند.
چه نیکو در کلام مولا علی علیهالسلام میتوان تعبیر اهل ایمان و رمز مقاومت مسلمانان به ویژه زنان در سرزمین اشغالی را دریافت و آن حضرت در خطبه ۱۱۰ نهج البلاغه بخش اول چنین میفرماید: « برترین چیزى که توسّل جویندگان به خداى سبحان، بدان توسّل مى جویند، ایمان به او و به پیامبر اوست و جهاد است در راه او، زیرا جهاد رکن اعلاى اسلام است و کلمه توحید است که در فطرت و جبلت هر انسانى است.»
آنچه مطرح شد و چشمهای تاریخ به ویژه کشورهای مسلمان دیگر با جهادتبیین خبرنگاران بر روی آن بسته نخواهد بود نشانگر این است که با اتکای به مکتب اسلام در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی ملتی ایستاده است که با وجود تقدیم شهدای بسیار و تحمل رنجهای بیشمار از آرمانهای خود دست بر نمیدارد و در کانون تربیتی مادران این سرزمین درسی به عنوان سرفصل اصلی قرار دارد که نهضت مقابله با ظلم و استکبار با هر فشار و تهدیدی پایان پذیر نیست و این ایستادگی تا زمان پیروزی حق و برافراشته شدن پرچم عدالت توسط مجاهدان راه حقیقت در برابر رژیم جعلی از سوی اهل ایمان ادامه دارد.
با توجه به رشد پیدا و پنهان آسیبهای اجتماعی در استان یزد پیشنهاد میشود قرارگاه بهبود اجتماعی به عنوان مرکز فرماندهی برنامهریزی، راهبردی، اداری و اجرایی باهدف پیوند ظرفیتها و تحقق مدیریت یکپارچه فرهنگی و اجتماعی تشکیل شود.
امروز یزد به قرار هشتم رسید، مسافرانی گمنام از کربلا با عطری فاطمی تربت آوردهاند و دیگر بار حسینیه ایران، این کهن دیار از رزقی معنوی و عاشورایی متبرک شد.
در شهر جهانی زیلو او را به نام آقا جلال میشناسند، نماینده ای واقعی برای مردم که با تشریفات اداری و زد و بندهای سیاسی میانهای نداشته و یاد او به نیکی و مردم داری ماندگار است.
آئین اختتامیه رویداد رسانهای «طنین» در راستای برگزاری سومین جشنواره رسانهای بانوان «حریم رسالت» برگزار و فاطمه شریفی به عنوان رتبه اول بخش سرمقاله و یادداشت با مطلب «خانواده مبدا جهاد تبیین در تمدنسازی نوین اسلامی» معرفی و با اهدا لوح سپاس ویژه این رویداد رسانهای از برگزیدگان تجلیل شد. شریفی رتبه شایسته تقدیر در […]