نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فاطمه شریفی، پژوهشگر و نویسنده، در گفتوگو با ایکنا از یزد، با اشاره به وضعیت پژوهش در استان یزد گفت: «پژوهش» کوشش و اقدامی برای یافتن بهترین روش و راهکارهای ممکن در حل مسئله و مشکلات موجود در عرصههای مختلف است و از دیگر سو میتواند مرزهای دانش و گشودن افقهای تازه برای آیندگان را فراهم آورد.
وی ادامه داد: امروز با توجه به مشکلات اقتصادی و اجتماعی بیش از هر زمانی نیازمند اندیشهورزی، پژوهش و نظرات کارشناسی برای حل مشکلات جامعه و کشور هستیم که متأسفانه برخی تصمیمگیریها تنها بر نگاه سطحی، هیجانی و اختیارات مدیریتی استوار است و نتایج سطحی و تسکینهای مقطعی به همراه دارد.
شریفی افزود: یزد شهری است که جایگاه خوبی از لحاظ دانشگاهی، پژوهشی و فعالیتهای دانشبنیان در کشور و حتی برخی عرصههای بینالمللی دارد اما متأسفانه با بهکارگیری نتایج پژوهشی و تحقق مدلهای عملیاتی در بسیاری از موضوعات فاصله داریم. یکی از دلایل مهم این موضوع نبود شبکه علمی فعال در رشتههای مختلف مطالعاتی به ویژه علوم انسانی است تا علاوه بر جمعبندی متمرکز ماحصل پژوهشهای صورت گرفته بتوان تبادل تجربه در این زمینه را نیز شاهد بود.
وی ادامه داد: بسیاری از نبود حمایت و کمبود بودجههای پژوهشی میگویند اما معتقد هستم حتی از فعالیتهای صورت گرفته موجود نیز بهرهبرداری مناسبی نمیشود و این ناشی از عدم باور دستگاههای اجرایی و کملطفی برخی مدیران و سیاستگذاران است.
شریفی اضافه کرد: برای حل مسائل به کتابخانهها و مراکز پژوهشی تبدیل شده به انبار نگهداری تحقیق و مطالعات نیاز نداریم و نیروی محرکه و خوش فکری باید در سایه باور به این مسئله مهم نتایج پژوهشی را به میدان فعالیتهای اجرایی پیوند بزند. اگر این مهم نیز محقق نشود، روشن است که فقر اطلاعاتی عوامل اجرایی و مسئولان، بهترین و قویترین برنامهها را با شکست و یا نقص جدی مواجه میکند.
این نویسنده یزدی بیان کرد: یکی از عوامل مؤثر دیگر برای پویایی در عرصه پژوهش ایجاد ارتباطی سازمانیافته بین دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و دستگاههای اجرایی، واحدهای تولیدی و خدماتی است تا فعالیتها با مسائل و نیازهای روز منطبق شود و مسئلهیابی و پژوهشها از قالب کتابخانهای به میدان اجرایی و یافتن پاسخ مناسب برای دغدغههای روز و گرهگشایی از زندگی مردم هدایت شود.
شریفی در پایان گفت: سیاستگذاری مشخص و متمرکز در امر پژوهش ویژه استان یزد و تمرکز بر مدلهای اجرایی بومی در این عرصه نیز بسیار راهگشا بوده و میتوان ایفای نقش پژوهشگران را در کمک به حل مسائل استان از دریچه اندیشهورزی، شبکهسازی، علم و تخصص شاهد بود.
خبرگزاری بین المللی قرآن – ایکنا – ضعف در تبادل تجربههای پژوهشی مشهود است
آیین اختتامیه سومین جشنواره فصلی رسانههای استان یزد( مطبوعات محلی، سرپرستیهای استانی پایگاههای خبری و نمایندگی خبرگزاری با حضور «مهدی فرشاد پور»معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تجلیل از برگزیدگان این جشنواره در سالن همایشهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد برگزار شد. بر اساس رای هیئت داوران در بخش ویژه […]
دشمن امروز ما در برابر قدرت رسانه ای، نادانی و جهل نسبت به علم و عملی اثرگذار در این میدان است و به جای توانمندسازی، تولید محتوا و آگاهی بخشی در فضای مجازی، به مسیرهای مثلا امن آن هم از نوع پوشالی پناه برده ایم.
فاطمه شریفی : هفته نامه آوای شهر یزد - شهر میراث جهانی یزد، شهر منحصر به فرد و یکی از جاذبه های گردشگری جهان در دامان کویر ست که تاریخ کهن ایران زمین هموراه در جایگاه و ابعاد مختلف بر این شکوه ی بی مانند صحه می گذارد.
فاطمه شریفی - وب سایت خبری یزد با ما - پذیرش نگاه و سلایق متفاوت یکی از بزرگترین توانمندیهای ارتباطی است و اینکه در سایه چنین قدرتی بتوانیم ساده، تعاملی و با تکیه بر عقلانیت صحبت کنیم ما را به اثربخشی بر مبنای گفت و گو نزدیک میسازد.