نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیریت شهری نیز یکی از این زمینههای مهم و موثر است که تحول آفرینی و رشد مجموعه فرآیندهای شهری به آن وابسته است و اما این سئوال مطرح میشود که آیا یک زن میتواند در جایگاه شهردار قرار گرفته و کلیددار اصلی برای مدیریت یک شهر باشد؟ بهترین جواب برای این سئوال جایگزینی کلمه « توانمندی» به جای «زن» یا « مرد» در عرصه مدیریت و تصمیم سازی کلان است.
بهتر است به جای این سئوال که آیا یک زن میتواند شهردار شود؛ اینگونه پرسید که شهردار کارآمد باید چه ویژگیها و قابلیتهایی داشته باشد تا بتواند علاوه بر تقویت نقاط مثبت گذشته ، به عنوان چهرهای پیشران و زمینه ساز برای رشد و رفاه شهری در میدان عمل حاضر شود.
اگر توانمندی را معیار اصلی انتخاب شهردار قرار دهیم و بر این اساس دست به گزینش بزنیم بدون شک بانوانی نیز هستند که میتوانند در قامت مدیریت شهری ظاهر شده و زمینهساز تحول، سرمایهآفرینی و رشد در عرصههای مختلف باشند و چه بسا که اگر معیار انتخاب به خوبی مورد توجه قرار نگیرد؛ زن یا مرد بودن تفاوتی ایجاد نخواهد کرد زیرا خانه از پایبست ویران است و گزینش اشتباه راه درستی پیش رو نخواهد گذاشت.
تجربههای موفق در این زمینه نشان میدهد قبل از اینکه ذره بین جنسیتی در دست گرفته و یا اینکه بخواهیم با تعصبات بومی و سیاسی نسبت به انتخاب شهردار یا مدیر در هر جایگاهی اقدام کنیم باید معیارهایی چون توانمندی، دانش کافی، اندیشه ورزی، قدرت تعامل،روحیه مشورتپذیری و مردمداری، نگاه وسیع و با فاصله از تنگ نظری، قابلیت تیمداری و سایر مولفههای مدیریتی شاخص را پیش رو قرار داد و بر این مبنا به رتبهبندی گزینههای مورد نظر برای رسیدن به انتخاب درست پرداخت.
لازم به ذکر است اگر در برخی شهرهای کشور نشانههایی از تحول و توسعه پایدار شهری را شاهد هستیم بدون شک مدیرانی شایسته با رتبه بندی درست انتخاب شده اند زیرا هرگز مسیر تاریک با چراغی کم سو روشن نخواهد شد.
منبع :هفته نامه سیاسی اجتماعی سلام یزد نخستین نشریه شهرو شهروند استان یزد – سال اول – شماره چهارم ۴ مردادماه ۱۴۰۰ دانلود نسخه الکترونیکی : هفته نامه سلام یزد – شماره چهارم
ارتباط شناسی – تولید محتوا
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، اینجا پارک علم و فناوری یزد است، مجموعهای که میتوان از آن به عنوان قلب تپنده نوآوری و فناوری یاد کرد، مرکزی جوان محور با ایدههای نو و ناگفتههایی که به عنوان کارگاه اندیشهورزی و میدان تولید مبتنی بر دانش در سینه دارد.
«تبیین؛ زیربنای اصلی جهاد و رسالتی ماندگار از جنس روشنگری است و جهاد یعنی تلاش برای مقابله با دشمن آن هم تلاشی که در مسیر هدفگیری و اثربخشی مبتنی بر نهضت عاشورا در کربلای معاصر باشد.»
دشمن امروز ما در برابر قدرت رسانه ای، نادانی و جهل نسبت به علم و عملی اثرگذار در این میدان است و به جای توانمندسازی، تولید محتوا و آگاهی بخشی در فضای مجازی، به مسیرهای مثلا امن آن هم از نوع پوشالی پناه برده ایم.
فاطمه شریفی - دفاع پرس : الگویی چند بعدی و پیوند خورده به علم، دانش، اخلاق، عمل، عشق و مقاومت؛ نمونهای بارز از یک بسیجی خود ساخته و تحول آفرین که به حق شهید چمران را میتوان استادی در تزار ایران اسلامی و انقلاب و شخصیتی به عظمت یک دانشگاه معرفی کرد.