آقاجلال، نماینده واقعی برای مردم

در شهر جهانی زیلو او را به نام آقا جلال می‌شناسند، نماینده ای واقعی برای مردم که با تشریفات اداری و زد و بندهای سیاسی میانه‌ای نداشته و یاد او به نیکی و مردم داری ماندگار است.
به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، با گرامیداشت مقام شهید آیت الله سیدحسن مدرس از مجتهدان و مبارزین سیاسی ایران، در روز مجلس گوشه ای از زندگی نماینده‌ ای واقعی برای مردم را ورق می زنیم. سال ١٣٣٩ هجری شمسی چشم به جهان گشود و پدرش آقا سیدمحمود همواره به امر تعلیم و تربیت فرزند خود توجه داشت و علاوه بر آموزش قرآن و احکام در پرورش ویژگی های اخلاقی او همت گمارد.یحیی زاده تحصیلات ابتدایی را در دبستان میبدی و دوره راهنمایی را در ضمیمه دبیرستان مفید میبد با رتبه ممتاز طی کرد و پس از گذشت یکسال رهسپار حوزه علمیه قم شد.
سیدجلال یحیی‌زاده از بدو شروع تحصیل در حوزه علمیه قم با اندیشه‌های دینی و سیاسی امام راحل (ره) آشنا و با علما و طلاب مبارز حوزه در ارتباط بود.
با پیروزی انقلاب اسلامی در تمام صحنه‌ها حاضر می شد تا اینکه آقا جلال بند پوتین محکم کرد و مخلصانه در میدان هشت سال دفاع مقدس حاضر شد و در چند عملیات غرور آفرین نظیر عملیات محرم و کربلای ۵ ایثار و مجاهدت را در کارنامه زندگی خود به ثبت رساند.
او علاوه بر تصدی مسئولیت‌های مختلف در حوزه علمیه، همواره بر تدریس، تحقیق و تربیت طلاب همت گمارد و مهمترین رسالت خود را جهاد علمی می دانست که در این راه از پرکارترین طلاب حوزه علمیه بود.یحیی‌زاده با دعوت بزرگان و معتمدان پس از اعلام کاندیداتوری نمایندگی هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی، با رای مردم شهرستان های تفت و میبد به عنوان نماینده انتخاب و فصل دیگری از زندگی آقا جلال رقم خورد.
نماینده مجلس شورای اسلامی عنوانی که همواره با جایگاهی خاص و تشریفاتی ویژه همراه است، اما یحیی زاده با همان موتور یاماهای مدل ۶۵ و سبک زندگی طلبگی به مجلس رفت، سال ها نماینده مجلس بود و از جنس مردم باقی ماند.
مردم میبد و تفت یحیی زاده را امین، مشاور، گوش شنوا و گره کشای خود می دانستند و خاطره حضورش در جمع های مردمی، محلات و روستاها هرگز از ذهن پاک نمی شود. او یک نماینده نمونه بود به گونه ای که حداد عادل درباره یحیی زاده چنین می گوید: اگر یک روزی بخواهیم به سایر کشورهای اسلامی زندگی یک نماینده مجلس در جمهوری اسلامی را معرفی کنیم، می توانیم فیلمی از زندگی آقای یحیی زاده بسازیم و بگوییم انقلاب اسلامی، انقلابی بوده که در آن اینجور آدم ها آمدند و نماینده مجلس شدند.
از یک شهر کویری از خانواده ای زحمتکش، باهوش، جدی، درس دینی خوانده، در مبارزات انقلابی شرکت داشته، جبهه رفته، مدیریت کرده در مدارس علمیه، منبر رفته و بعد مردم به اصرار از او خواستند نماینده شده و شب و روز در خدمت مردم بوده؛ از آن پیرزن روستایی که قدرت راه رفتن نداشته یحیی زاده پای درد دل او نشسته و حرف او و سایر مردم را به مقامات کشور منتقل کرده است.»
آقا سیدجلال یک روحانی جانباز بود، جانبازی شیمیایی که هرچه قدر هم که تلاش می کرد فضائل اخلاقی اش را پنهان کند اما “ساده زیستی” اش را دیگر نمی‎توانست از چشم مردم بپوشاند.او در ابتدای شروع به کارش در مجلس هفتم تا یک سال در مسجد مروی تهران اقامت داشت و پس از آن راهی طبقه دوم خانه ای بسیار قدیمی، در خیابان امام خمینی(ره) شد. انگار وجود یحیی زاده در دوران دفاع مقدس به همرزمان شهیدش گره خورده بود و تفاخر و اشرافیتی که بعدها بلای جان برخی مسئولین شد، با او بیگانه بود و برایش ارزشی نداشت.
چگونه می شود فردی سه دوره نماینده مجلس باشد اما همچنان مرکبش، یک موتور قدیمی باشد و در بیگانگی با هواپیما مسیر کاری تهران به یزد را با اتوبوس و قطار طی کند.زنده یاد یحیی‌زاده با سبک کار و زندگی که داشت الگوی عملی برای مسئولان به خصوص نمایندگان مجلس است و توجه به زندگی بی‌آلایش جلال آقا، مسئولیت‌پذیری و دغدغه مندی برای گره گشایی از امور مردم نقشه راهی اثربخش پیش روی فعالان در عرصه های مختلف قرار می دهد. وی در انتخابات مجلس هشتم و نهم نیز شرکت کرد و با حمایت حداکثری مردم به فعالیت در مجلس ادامه داد.
عضو کمیسیون اقتصادی و عضو هیات رئیسه فراکسیون ورزش مجلس نهم بود و در مجلس هشتم نیز به عضویت در کمیسیون فرهنگی مجلس در آمد. حجت الاسلام و المسلمین یحیی زاده نماینده مردم در فروردین ماه سال ١٣٩٢ دارفانی را وداع گفت اما برای همیشه در تاریخ استان یزد به عنوان آقا جلال و نماینده ای واقعی برای مردم باقی ماند.
(Visited 2 times, 1 visits today)