نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ارتباط با خدا از نیازهای ضروری و روشن در حیات بشری است و زندگی انسان را معنادار میسازد. آدمی که در این دنیای پر از رویدادها و اتفاقهای متنوع و متعدد گاهی دچار تردید و حیرت میشود برای برون رفت از شرایط و یا در نقطه مقابل سپاس از افزونی نعمت و تجلی امید نیاز […]
ارتباط با خدا از نیازهای ضروری و روشن در حیات بشری است و زندگی انسان را معنادار میسازد. آدمی که در این دنیای پر از رویدادها و اتفاقهای متنوع و متعدد گاهی دچار تردید و حیرت میشود برای برون رفت از شرایط و یا در نقطه مقابل سپاس از افزونی نعمت و تجلی امید نیاز به تکیه گاه و مامن دارد.
بر این اساس تنها حقیقتی که میتواند این آرامش را به انسان هدیه کند ارتباط با خداوند متعال است و در قرآن کریم نیز آمده نام و یاد خداست که دلها و قلبها را به آرامش و اطمینان میرساند.
والاترین و اثربخشترین راه ارتباط با خدا عبادت است و همواره از نماز نیز به عنوان افضلترین عبادت یاد میشود زیرا نماز آرام بخشترین معجون هستی است که روان آدمیان را مشحون از صلابت و رضا میکند و عنصری معنا دهنده و جهت بخش به زندگی آدمی محسوب میشود.
در سایه این فریضه عبادی که از چند وجه ارتباطی موثر تشکیل میشود؛ ضعف، ناتوانی، نقص و بی ارادگیهای آدمی جبران و خودپرستی، خودستایی، خود بزرگ بینی، حسادت، تملق و دیگر امراض روحی و روانی نیز قابلیت درمان پیدا میکنند.
امروز که زندگی بشر در تعدد آسیبهای فردی و اجتماعی تهدید میشود و نگاههای مختلف به ویژه با تکیه بر ظرفیتهای فضای مجازی به ارتباط گری میپردازند و گاهی با پیامهای مخرب انسان را تا مرحله نابودی میرسانند، نماز رسانهای چند وجهی و درمانگر به وسعت حیات است.
این رسانه دو سویه در ارزش بخشی به ارتباط خالق و مخلوق بزرگترین عامل تربیت انسان است زیرا نمازگزار لازم است که به خاطر صحت نماز و برای قبول شدن آن یکسری دستورهای دینی را مراعات کند که رعایت آنها خود زمینهای قوی برای دوری از گناه و زشتی به شمار میآید.
در آموزههای اسلامی و دینی، تنها راه برآورده شدن خواستههای جوانان؛ ارتباط با خالق هستی بخش و عبادت پروردگار معرفی شده و در قرآن کریم، آیه ۵۶ سوره ذاریات آمده است: تنها راه هدایت و رستگاری و سیر در صراط مستقیم، اطاعت از خداوند متعال و تسلیم شدن در برابر اوامر اوست.
اگر انسان در ردیف اطاعت کنندگان پروردگار و بندگان مطیع الهی قرار گیرد به اهداف بلندی که همان سعادت و کمال و بالندگی مادی و معنوی است نایل خواهد آمد و اگر از این خیمه گاه معنوی دور بماند زندگی و آیندهای تاریک در انتظارش خواهد بود.
نماز به عنوان والاترین رسانه در دسترس بشر که قطع و وصلی ارتباط آن بستگی به بندگان دارد و سرمنشا این ارتباط همیشه منتظر شنیدن پیام و ذکرهای الهی از سوی مخلوق خویش است؛ رسانهای عنوان میشود که بازخورد ارتباطی آن همواره با بخشش، رحمت و نعمت همراه است و پذیرای همگان با هر کارنامه عمل و سطح توانی است تا حدی که همواره بشر را به این جمله رهنمون میرساند: صدبار اگر توبه شکستی بازآی.
تاثیر نمار بستگی به نوع نمازی دارد که انسان به جای میآورد ولی به هر حال هیچ نمازی بدون اثر نیست. انسان آگاه و مومن باید به هر طریق با خدای خود مرتبط و پیوسته سخن بگوید و این رابطه را هر قدر هم که ضعیف و کمرنگ باشد، قطع ننماید و همین سیگنالهای ضعیف را در ماندگارترین مدل ارتباطی زندگی خود روز به روز تقویت نماید تا به تدریج به درجات عالی قرب و معرفت خدای متعال برسد و بهترین پیامها را در این کانال ارتباطی مخابره کند.
در نهایت میتوان گفت نماز عبادتی پر معنا و مفهوم است و یکی از پایدارترین و قدیمیترین تجلیات روح آدمی یعنی حس نیایش و پرستش را به بهترین شکل پاسخ میگوید تا بدین وسیله روح انسان با استمداد از نماز قوت بگیرد و انرژی مضاعفی را در جهت نیل به کمالات، سازندگی و بالندگی بشری به میان آورد.
خبرگزاری بین المللی قرآن
همهجا از کوی و خیابان گرفته تا میزهای سیاستگذاری و اجرایی صحبت از امید و نشاط آفرینی است و گمشده فضای جامعه در قدری حال خوب و عبور از سختیها منتظر مانده است و امید که بهزودی منتشرکننده آن خبر ویژه و خوب باشیم.
درحالیکه یزدیها همواره به ایمان و انصاف شهره هستند اما امروز برگزاری مجمع فوتبال یزد با حرفوحدیثهایی همراه شد که شفافیت و پاسخگویی بهترین راه برای عبور از این مسائل بوده و نیاز ضروری شرایط امروز است.
سابقه طرحهای بر زمینمانده و صحبتهای زیبا و گزارشهای طراحی شده کافینتی در سالهای اخیر نشان داد پاورپوینت برای مردم یزد نان نمیشود، آقای استاندار لطفا در برابر این تبلیغات شخصی مدافع حقوق مردم باشید.
با توجه به رشد پیدا و پنهان آسیبهای اجتماعی در استان یزد پیشنهاد میشود قرارگاه بهبود اجتماعی به عنوان مرکز فرماندهی برنامهریزی، راهبردی، اداری و اجرایی باهدف پیوند ظرفیتها و تحقق مدیریت یکپارچه فرهنگی و اجتماعی تشکیل شود.