نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گردشگرآنلاین – فاطمه شریفی – امروزه کیفیت و جذابیت فضاهای عمومی شهری به یکی از مهمترین سنجههای توسعه یافتگی تبدیل شده است و از نگاه دیگر رشد جمعیت، توسعه کالبدی شهرها، حجم بالای ترافیک، آلودگیهای زیست محیطی،کاهش سطح سلامت عمومی شهروندان و مولفههایی از این قبیل اهمیت بررسی راهکارهایی برای مدیریت مسائل شهری و ارتقاء کیفیت و سبک زندگی را دو چندان میسازد. دیدگاهها و برنامههای متفاوتی برای حل این موضوعات وجود دارد اما در این میان پیاده راهها به دلیل قابلیتهای خاص خود در ایجاد فرصت تعاملات اجتماعی و نیز به عنوان پهنههایی چند عملکردی از نقش اساسی برخوردارند. زمانی که صحبت از قدم زدن در فضاهای شهری به میان میآید، بیشترین ارتباط بین پیاده محوری و مقوله توسعه پایدار، در بخش اجتماعی احساس میشود. پیاده روی یکی از پایدارترین روشهای حمل و نقل بوده و میتواند از جنبههای مختلف کالبدی، اجتماعی، زیست محیطی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی زمینه پایداری شهرها را فراهم سازد. همچنین، پیاده راهها که بستر اصلی حرکت پیاده هستند، در سطح شهرها همانند کانونهای رشد عمل کرده و تاثیر بسزایی در اصلاح و تحریک فضاهای پیرامونی خویش دارند و طراحی و ساماندهی این بسترها میتواند در زیبا سازی فضاهای شهری نیز موثر واقع شود. شهر میراث جهانی یزد با وجود ارزشهای فرهنگی جریان ساز، بافت تاریخی گسترده و ظرفیتهای متنوع گردشگری بستری مناسب برای توسعه پیاده محوری و همچنین بهبود بسیاری از مسائل بر این مبنا دارد. توجه به پیاده محوری و ارتقا جایگاه آن در برنامههای شهری محیطی مطلوب را برای حضور مردم، زندگی، خرید، ملاقات، گذراندن اوقات فراغت و غیره فراهم می آورد تا شهروندان با هر سن، سلیقه و با هر درجه ای از توانایی بتوانند جذابیت، آسایش و امنیت را در هنگام پیاده روی، نه فقط در هنگام فراغت بلکه در هنگام استفاده از امکانات و در حین تردد برای انجام سایر فعالیتهای خود احساس کنند. بر اساس آنچه بیان شد امروز شهر میراث جهانی یزد برا حرکت در مسیر پیاده محوری و تقویت زیرساختهای مربوطه نیازمند باورمندی، برنامهریزی و اقدام در سه سطح ساماندهی، بازسازی و ایجاد مسیرهای مختلف پیاده روی آن هم مبتنی بر نیازسنجی در ابعاد مختلف است تا با توجه به توسعه معابر عمومی بتوان پویایی بیشتری را در ابعاد اجتماعی شهر به ویژه رونق گردشگری شهری شاهد بود.
منبع :پیاده محوری شهر را زنده نگه میدارد – وب سایت گردشگرآنلاین
ارتباط شناسی – تولید محتوا
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، اینجا پارک علم و فناوری یزد است، مجموعهای که میتوان از آن به عنوان قلب تپنده نوآوری و فناوری یاد کرد، مرکزی جوان محور با ایدههای نو و ناگفتههایی که به عنوان کارگاه اندیشهورزی و میدان تولید مبتنی بر دانش در سینه دارد.
«تبیین؛ زیربنای اصلی جهاد و رسالتی ماندگار از جنس روشنگری است و جهاد یعنی تلاش برای مقابله با دشمن آن هم تلاشی که در مسیر هدفگیری و اثربخشی مبتنی بر نهضت عاشورا در کربلای معاصر باشد.»
دشمن امروز ما در برابر قدرت رسانه ای، نادانی و جهل نسبت به علم و عملی اثرگذار در این میدان است و به جای توانمندسازی، تولید محتوا و آگاهی بخشی در فضای مجازی، به مسیرهای مثلا امن آن هم از نوع پوشالی پناه برده ایم.
فاطمه شریفی - دفاع پرس : الگویی چند بعدی و پیوند خورده به علم، دانش، اخلاق، عمل، عشق و مقاومت؛ نمونهای بارز از یک بسیجی خود ساخته و تحول آفرین که به حق شهید چمران را میتوان استادی در تزار ایران اسلامی و انقلاب و شخصیتی به عظمت یک دانشگاه معرفی کرد.